16 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Beyoncé Knowles új albumát mutatta be

2013. december 24.
2.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Allison profilja, adatai
Allison
Néhány napja szokatlan módon dobta piacra legújabb albumát Beyoncé, s ezzel igencsak meglepte mind a szakmát, mind pedig a rajongóit, akik előtt a bemutatón teljesen megnyílt.

A gyönyörű énekesnő egy hatalmas bulival ünnepelte meg az új albumának megjelenését, és egyúttal megmutatta új külsejét is az énekesnő, aki egy állatmintás,lakk ruhát és egy hozzá illő combig érő csizmát viselt a New York-i partin.

Beyoncé őszintén nyilatkozott arról, hogy kinek a nyomdokaiba is szeretne lépni, valamint rajongói kérdéseire is válaszolt. Azt is elárulta a nagy közönségnek, hogy ki is a példaképe:

Úgy érzem, Madonna a tökéletes példakép, őt szeretném követni, az ő erejéből meríteni, és szeretném kiépíteni a saját birodalmamat.

Az estén rengeteget mesélt érzéseiről, hogy hová tart és mit is szeretne elérni még az életben. Az új dalok inspirációjáról is hosszasan beszélgetett rajongói és a sajtó képviselői előtt.

Az albumán 14 új dal található, és a számok alapján az is kiderült, hogy ismét nagyot alkotott a csodás énekhanggal megáldott sztár, ugyanis az iTunes-on, néhány nap alatt 600.000 példányt sikerült eladni. Ez a példányszám pedig az év második legmagasabb eladási számát jelenti.