23 °C
borús égbolt
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Berki Krisztián napokig egyedül gondoskodik majd kisbabájáról

2013. december 11.
4.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Alig született meg Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, anyukája máris magára akarja hagyni a kicsit, ugyanis Amszterdamba utazik, hogy kikapcsolódjon, miközben a kislányról apukája, az egykori Fradi-vezér egyedül gondoskodik majd.

A fiatal család érezhetően más szabályok szerint játszik, mint a legtöbb magyar família, hiszen a kis Natasa megszületését követően nem sokkal Krisztián hagyta magára családját, amikor síelni ment Ausztriába, de a szilvesztert sem tölti majd családjával, Pamela pedig ezen felbuzdulva márciusban Amszterdamba megy barátaival, hogy kiengedje egy kicsit a gőzt.

Berki Krisztián szerint ebben semmi kivetnivaló nincs, a családfő szerint ugyanis nem szeretné, hogy Pamela belefásuljon a gyereknevelésbe, a monotonitásba ugyanis szerinte bele lehet bolondulni, a fiatal édesanyának tehát szüksége van arra, hogy kikapcsolódjon, így két napig biztosan ő is elboldogul majd az öt hónapos csöppséggel.

Krisztián szerint egy apának is el kell tudnia látni gyermekét, így fagyasztott anyatejjel tudja majd etetni, megfürdeti, és ahogyan eddig is számtalanszor, tisztába is teszi kislányát, miközben Pamela kikapcsolódik egy kicsit.