8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Bemutatkozott az új REKAVAGO kollekció

2022. május 28.
60.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben debütált Vágó Réka tervező legújabb cipőkollekciója, mely a színekről, a jó pillanatokról és a finom hangulatokról szól, a kollekció kampányképeit pedig Hajdú Anett divatillusztrátor készítette.

Az új REKAVAGO kollekciót az a vágy inspirálta, hogy újra kinyíljon a világ, hogy újra lehessen jönni-menni, hogy színeket lássunk, hogy találkozhassunk másokkal, utazhassunk vidékre vagy távoli városokba.

A kollekció darabjai valódi olasz bőrből készültek és a nyár színeiben pompáznak. A kollekció darabjai között a menyasszonyok is rátalálhatnak a legkényelmesebb lábbelire esküvőjükre.

Ismét vannak kényelmes loaferek, visszatérnek a szandálok, az Salma és az Alia, valamint Lora és Almita, az ikonikus papucs-modellek. Újdonság a magassarkúak esetében, hogy minden darab 7,5 cm-es, így még kényelmesebb viseletet biztosítanak.

Bemutatkozott az új REKAVAGO kollekció - 2. kép

A Hajdú Anett által készült 6 darab kampánykép mindegyike egy-egy kifinomult stílusossággal ábrázolt élethelyzet, egy elérhető vágy, melyhez a legújabb cipőkollekció 6 kiemelt darabja kötődik. A képek, amelyek közt kollázsok is megtalálhatóak, ezúttal kizárólag manuálisan készültek.

Bemutatkozott az új REKAVAGO kollekció - 3. kép