17 °C
enyhe eső
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Bemutatkozott a Dyson lézeres vezeték nélküli porszívója

2021. szeptember 30.
52.4081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A héten egy hivatalos sajtóesemény keretein belül mutatkozott be a márka legújabb innovatív vezeték nélküli rúdporszívója, a V15 Detect, mely a mindennapos problémákra nyújt megoldást és még higiénikusabb otthont ígér.

A Dyson első lézertechnológiás porszívója a szabad szemmel sem látható apró porszemcséket is felfedi, ezáltal még tisztább otthonban élhetünk.

A nagy teljesítménnyel bíró készülék a mikroszkopikus méretű por észlelése és eltávolítása mellett a szemcsék méretét és mennyiségét is képes monitorozni. Egy kis LCD kijelzőn folyamatosan mutatja a porszemcsék méretét és mennyiségét, arról is informál minket, ha már tiszta a felület.

Bemutatkozott a Dyson lézeres vezeték nélküli porszívója - 2. kép

A piezo porszenzor képes automatikusan növelni a szívóteljesítményt, amennyiben erre szükség van egy felületen, ezzel pedig még hatékonyabb lehet az otthoni takarítás. Az új, speciális Hair Screw tisztítófej a háziasszonyok álma, ugyanis az anti-tangle technológia segítségével gyorsan és hatékonyan takarítja fel a hajat és állatszőrt anélkül, hogy az beleragadna a fej keféjébe. Így takarítást követően nem kell még a szívófejet is megtisztítani, a szálak azonnal a tartályba kerülnek.

Bemutatkozott a Dyson lézeres vezeték nélküli porszívója - 3. kép

Az új Dyson V15 Detect már elérhető a márka viszonteladóinál 259.990 forintos áron, valamint a különböző tisztítófejek is megvásárolhatóak.