28 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Balázs Klári szerint Korda Gyuri miatt nem lett édesanya

2014. április 28.
2.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott nemrégiben Balázs Klári arról az énekesnő közeli ismerősei előtt is rejtélyes tényről, miszerint miért nem lett saját gyermekük Korda Gyurival, így ugyanis Klári lemaradt az édesanyasággal járó csodálatos élményekről és örömökről.

Az énekesnő szerint egyértelműen párja iránt érzett szerelme az, amiért soha nem jutottak el addig, hogy gyereket vállaljanak, ugyanakkor meggyőződése, hogy az életben semmi sincs véletlenül.

Biztos abban, hogy sokaknak furcsa lehet, hogy valakik azért nem alapítanak családot, mert túl szoros a kapcsolatuk, de Klári szerint esetükben éppen ez történt.

Balázs Klári kiemelte, hogy ő képes volt elfogadni mindezt, és gyermek nélkül is teljes az élete, noha ezzel a kijelentéssel azonnal ellentmondásba is keveredett, amikor megerősítette: anyatípusnak tartja magát, és rengeteg "gyermekről" gondoskodik ettől függetlenül is, így férje mellett keresztgyerekeit és kisállatait is kiemelte, akiket ő szintén családtagnak tart.

Klári hozzátette, hogy jelenleg Sebike, a keresztfia jelenti számára a gyerekpótlékot, aki szinte az énekesnő szeme láttára nőtt fel, látta az első lépteit is, és állítása szerint érzi, hogy mennyire szereti őt a kisfiú, mennyire boldog, amikor találkoznak, így a kicsi már teljes egészében életük részévé vált.