27 °C
erős felhőzet
2024. június 22., szombat
Paulina

Bajban van Katalin hercegné és Vilmos herceg, nem tudják ki készítse Lajos hercegről a születésnapi portrét

2024. március 18.
42.6831
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt hónapokban nem keveredett akkora botrányba a brit királyi család, mint most a walesi hercegné photoshop bakiját követően, ami miatt még mindig rengeteg a kérdés, ráadásul most nem tudják eldönteni, ki készítse Lajos hercegről a születésnapi portré képet.

A brit királyi családnál már hagyománnyá vált, hogy a gyerekek születésnapján egy friss portré fotót osztanak meg a szülők. Hamarosan Lajos hercegnek lesz a születésnapja, és eddig előfordult már, hogy Katalin hercegné készítette a fotót gyermekeiről, de a mostani botrány után kétséges.

Katalin hercegnéről készült anyák napi fotó nagy port kavart, ugyanis amatőr módon szerkesztették a képet, amit hamar kiszúrtak a hírügynökségek, emiatt pedig visszavonták a fotót, mivel az megbízhatatlan. A hercegné vállalta a hibát és közösségi oldalakon bejelentette, hogy ő szerkesztette a képet, amiért elnézést is kért. A botrány azonban nem csitult és a párhoz közel álló források szerint még nem született határozott döntés arról, hogy Katalin készíti-e a képet, vagy egy profi fotósra bízzák a dolgot.