10 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Babát vár Marge - A Dal 2014 versenyzője

2014. január 13.
2.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A vagány énekesnő nemrégiben egy Facebook posztjában közölte az örömhírt rajongóival, és kiderült az is, hogy a Morning Light című dalát a babavárás ihlette.

A magabiztos Marge már korán elköltözött otthonról, hogy megvalósítsa álmait, zenész és előadóművész legyen, valamint zeneterápiát is tanulhasson.

Az érettségit követően külföldön próbált szerencsét, ahol előadóként és dalszerzőként dolgozott. Hasonló tudatossággal készül az anyaságra, rendszeresen sportol és odafigyel táplálkozására is. A csinos énekesnő elmondta:

A népi hiedelmekkel ellentétben egy terhes nőnek nem két ember helyett kell enni, és a mozgás is nagyon hasznos, közelebb hoz minket egymáshoz. A várandósság alatt rendszeresen sportolok, és odafigyelek, hogy a kedvenc ételeinket házilag készítsem el.


Babát vár Marge - A Dal 2014 versenyzője - 2. kép

A Morning Light című dalával jelentkezett A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztiválra, és a hazai elődöntősök között láthatjuk illetve hallhatjuk majd január 25-től. A dalban számos helyen utal születendő gyermekére, ezért nem volt meglepetés a bejelentése. Gratulálunk a kismamának és sok sikert kívánunk a jövőben!