A Melbourne Egyetem legfrissebb kutatásából kiderült, hogy a globális felmelegedés nem csak környezetünkre és éghajlatunkra van nagyon rossz hatással, hanem még az élelmiszerek ízére is.
Az egyetem munkatársai a legalapvetőbb élelmiszereket vizsgálták meg, aminek következtében kijelenthetővé vált, hogy a globális felmelegedéstől az ételek íze sem olyan már, mint régen volt, ez a hatás pedig a jövőben még erősebbé válik.
A szakértők szerint például a répa és a cékla íze drasztikusan leromlik, sőt mi több, színük is elhalványul majd.
Az egyetem munkatársai a legalapvetőbb élelmiszereket vizsgálták meg, aminek következtében kijelenthetővé vált, hogy a globális felmelegedéstől az ételek íze sem olyan már, mint régen volt, ez a hatás pedig a jövőben még erősebbé válik.
A szakértők szerint például a répa és a cékla íze drasztikusan leromlik, sőt mi több, színük is elhalványul majd.
A burgonya ezen felül puhább és kisebb lesz, a melegebb éghajlat miatt penészesebb, míg a húsok, de főként a csirkék rágósabbá válnak, a tehenektől pedig sokkal kevesebb tejre számíthatnak a gazdák.
Lauren Sánchez és Jeff Bezos végre kimondta a boldogító igent