25 °C
borús égbolt
2024. július 25., csütörtök
Kristóf, Jakab

Az apáca gyereket szült

2014. január 19.
3.3961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Olaszországban hatalmas botrányt kavart egy 31 éves apáca története, aki gyomorfájdalmakra panaszkodva került kórházba még szerdán, ahol kiderült, hogy terhes és már meg is indult a szülés.

Az újdonsült anyuka egy egészséges fiú gyermeknek adott életet, azonban ezzel nagy felháborodást keltett a mélyen hívő olaszok között.

Köztudott, hogy az apácáknak szüzességi fogadalmat kell tenniük, amit szemmel láthatóan az ifjú apáca nem tartott be. Az olasz kisváros, Rieti polgármestere arra kérte a nyilvánosságot és a médiát, hogy tartsák tiszteletben a nő magánéletét.

Az asszony elmondása szerint nem tudott arról, hogy terhes lenne, egyszerűen csak fájt a hasa. A helyi kolostor többi lakóját nagyon meglepte a hír, de természetesen segítségére lesznek az újdonsült anyukának. A kisfiú a Ferenc nevet kapta, Ferenc pápa után.

Úgy tűnik az ártatlan apáca mégsem volt annyira ártatlan. Ezek után biztosan nem maradhat hosszú távon a zárdában, hiszen megszegte Istennek tett esküjét. Vagy talán ő lenne a következő Szűz Mária?