16 °C
borús égbolt
2023. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Autóbalesetet szenvedett az X-Faktor sztárja!

2013. november 13.
2.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Vasárnaphoz képest egy héttel ezelőtt Bozsek Márk, avagy az X-Faktor nemrégiben visszalépett énekese szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Budapesten, ám a történtek mindmáig tisztázatlan okokból titokban maradtak.

Az eset Márk szerint azután történt, hogy élőben követte nyomon X-Faktoros barátai, Csordás Ákos és a ByTheWay párbaját, majd a show után hazafelé tartva ütközött neki a Barátok közt sztárja egy villanyoszlopnak.

Információink szerint az énekes nem sérült meg az ütközés során, és autójában is csak kisebb kár keletkezett, így még a rendőrség sem szállt ki a helyszínre, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy az eset miért maradt titokban több mint egy hétig.

Márk saját bevallása szerint szabályosan vezetett, ám a csúszós úton - amire szerinte nem kizárt, hogy olajfolt is került - megcsúszott, majd megpördült és egy közeli villanyoszlopnak csapódott a kocsi hátuljával.

Bozsek Márk egyébiránt az első volt az X-Faktor történetében, aki magánéleti okokra hivatkozva, önszántából lépett vissza a versenyből!