10 °C
borús égbolt
2024. március 02., szombat
Lujza

Átlag feletti péniszmérettel rendelkeznek a magyar férfiak

2023. november 24.
26.9431
Mariann profilja, adatai
Mariann
A World Population Review minden évben összeállítja listáját azzal kapcsolatban, hogy egyes országokban hogyan alakulnak a férfiak péniszmérete, és a legfrissebb adatok alapján a magyar pasik átlag feletti mérettel rendelkeznek.

Az átlagos emberi péniszméret különböző tanulmányok alapján 12,9 cm és 13,92 cm között mozog, és nincs összefüggésben a termékenységgel vagy a szexuális partnerek számával. A pénisz méretét a magassággal, a kézmérettel vagy a cipőmérettel összekapcsoló mítoszok nagyrészt nem igazak. A férfiak azonban gyakran túlbecsülik az átlagos péniszméretet, és alábecsülik a sajátjukat.

A magyar férfiak átlagos mérete 14,68 cm, ami átlag feletti. Európában a holland férfiaknak rendelkeznek a legnagyobb mérettel, 15,6 centiméterrel. Világszerte azonban az afrikai országokban élő férfiak rendelkeznek a legnagyobb mérettel, a legkisebbel pedig az ázsiai országokban élők rendelkeznek.
listáját azzal kapcsolatban, hogy egyes országokban hogyan alakulnak a férfiak péniszmérete, és a legfrissebb adatok alapján a magyar pasik átlag feletti mérettel rendelkeznek.'>