23 °C
kevés felhő
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Átadták a 2022-es Emmy-díjakat, tarolt a Nyerd meg az életed sorozat

2022. szeptember 13.
31.2491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az éjszaka folyamán rendezték meg az idei Emmy-díjátadó gálát, ahol idén több díjat is bezsebelt a streaming óriás legsikeresebb sorozata, de az HBO is 12 elismerést zsebelt be.

Idén ismét a Ted Lasso (Apple TV+) című vígjáték sorozat kapta meg a legjobb vígjátéksorozatnak járó elismerést, valamint a széria főszereplője, Jason Sudeikis lett a legjobb férfi színész a vígjátéksorozatoknál.

Az HBO Fehér Lótusz című alkotása elnyerte a legjobb mini- vagy antológiasorozat díját, az egyik szereplője, Stiffler mamája, azaz Jennifer Coolidge, aki a legjobb női mellékszereplő díját vehette át minisorozat kategóriában.

Természetesen Zendaya sem ment haza üres kézzel, ő a legjobb női főszereplő díját kapta meg drámasorozatban az Eufória című alkotás után, melyben egy drogfüggő tinit alakít. A Nyerd meg az életed sztárja, Li Dzsongdzse lett a legjobb férfi színész a drámasorozatoknál, ő az első dél-koreai Emmy-díjas színész. Az alkotás írója is Emmy-díjat kapott. A legjobb drámasorozat nyertese az Utódlás lett.

Átadták a 2022-es Emmy-díjakat, tarolt a Nyerd meg az életed sorozat - 2. kép