27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

Arnold Schwarzeneggert megviseli az öregedés

2023. október 07.
27.5121
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az egykori testépítőből lett filmsztár a közelmúltban interjút adott The Howard Stern Show-ban, ahol őszintén beszélt az öregedésről, hogy az önbecsülését mennyire megviselte a dolog, de el kellett fogadnia, hiszen fiatalabb már nem lesz.

A 76 éves Arnold Schwarzenegger elképesztő formában van mind a mai napig, hiszen rendszeresen szokott sportolni - Budapesten is szívesen kerékpározott, amikor itt járt. Mindezek ellenére az öregedés nagyon megviselte a sztárt, akinek meg kellett küzdenie az elfogadással és a megbékéléssel.

A színész elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy más emberek is ugyanazzal az egzisztenciális válsággal küzdenek, de nem tudják milyen Supermanből egy átlagos férfivá válni. Bár a Terminátor sztárja elismerte, hogy jobban néz ki, mint a vele egykorúak többsége, mégsem elégedett. Arnold elmondta, hogy sokat sportol, és étrendjét is megváltoztatta, csak kétszer szokott egy nap étkezni, reggel és este. Állítása szerint ilyen korban már nagyon lelassul az anyagcsere, már nem tud annyi kalóriát égetni.