27 °C
erős felhőzet
2024. július 23., kedd
Lenke

Angus Cloud édesanyja szerint fia nem akart véget vetni életének

2023. augusztus 07.
26.4971
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még a múlt héten írtunk arról, hogy az Eufória 25 éves sztárja otthonában elhunyt, miután valószínűleg túladagolta magát és sokan úgy vélték, hogy öngyilkos lett, ám most a színész édesanyja megszólalt, aki tagadja ezeket a vádakat.

Köztudott volt, hogy Angus Cloud sokszor szenvedett mentális problémák miatt, többször is öngyilkos akart lenni és édesapja elvesztése nagyon mély nyomott hagyott a színészben. Édesanyja, Lisa Cloud azonban úgy véli, hogy fia nem szándékosan vetett véget életének, tervei voltak a jövőre nézve.

Lis egy Facebook-bejegyzésben köszönte meg a rajongók támogatását és elárulta, hogy fia utolsó napján nagyon boldog volt. Eltökélte, hogy kis időt az otthonában fog tölteni, miközben segíti nővéreit, de édesanyjának is akart segíteni érzelmileg és anyagilag is. Angus édesanyja elárulta, hogy elköszöntek, majd egy művészeti projekten kezdett el dolgozni a színész, elaludt az íróasztalnál és nem kelt fel többet. A boncolási eredmények még nem érkeztek meg, de Lisa úgy véli, hogy véletlen túladagolás okozhatta a halálát.
elhunyt, miután valószínűleg túladagolta magát és sokan úgy vélték, hogy öngyilkos lett, ám most a színész édesanyja megszólalt, aki tagadja ezeket a vádakat.'>