25 °C
borús égbolt
2024. július 25., csütörtök
Kristóf, Jakab

Alig egy hónap és megnyitja kapuit a debreceni karácsonyi vásár

2023. október 26.
30.5701
Mariann profilja, adatai
Mariann
Szinte hihetetlen, de már csak néhány hetet kell várni, ugyanis november 25-én megnyitja kapuit a Debreceni Advent, mely egészen december 23-ig lesz nyitva, ahol rengeteg program várja majd a látogatókat és természetesen sok finomság is.

Debrecen belvárosában, a Nagytemplom előtt kerül megrendezésre a varázslatos adventi vásár, ahol modern és tradicionális termékek egyaránt várhatóak: szőnyegek, szőttesek, kézzel készült kerámiák és fajátékok, mézeskalácsok, gyógyfüvek, teák, szaloncukrok és pazar karácsonyi díszek, dekorációk. 75 karácsonyi hangulatú stand kínálja majd termékeit, és 23 faházban kaphatóak a kulináris finomságok széles választéka.

Minden adventi hétvégén szabadtéri programokkal várják majd a látogatókat. Lesznek különféle koncertek is. A december 1. és 6. közötti időszak a Mikulásvárásról szól, a Mikulás az Adventi Kuckóban fogadja a kicsiket, és közös éneklésre, szórakozásra invitálja őket. Idén is 750 négyzetméteres jégpálya várja majd a téli sportok szerelmeseit, mely 1200 forintba fog kerülni.