27 °C
erős felhőzet
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Al Pacino és fiatal barátnője gyerektartási szerződést kötött

2023. november 03.
32.1581
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még idén nyáron számoltunk be arról, hogy megszületett a 83 éves legendás színész negyedik gyermeke 29 éves barátnőjétől, amit alig akart elhinni a színész, még apasági tesztet is csináltatott, most pedig állítólag gyerektartási szerződést kötött a pár.

Sokan meglepődtek, amikor Al Pacinoról kiderült, hogy hamarosan négyszeres apuka lesz, miután Noor Alfallah barátnője teherbe esett. A Page Six által megszerzett bírósági dokumentumok szerint a színésznek több mint havi 30 000 dollár (közel 11 millió forint) gyerektartást kell fizetnie barátnőjének.

Egy Los Angeles-i bíró továbbá arra kötelezte a Pacinot, hogy fizessen előre 110 000 dollárt Alfallahnak, valamint 13 000 dollárt egy éjszakai nővérért, és fedezze az egészségbiztosításon kívüli egészségügyi számlákat. Sőt, arra is kötelezték a színészt, hogy évente fizessen be 15 000 dollárt egy oktatási alapba legkisebb fia számára.
megszületett a 83 éves legendás színész negyedik gyermeke 29 éves barátnőjétől, amit alig akart elhinni a színész, még apasági tesztet is csináltatott, most pedig állítólag gyerektartási szerződést kötött a pár.'>