12 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Akár életét is odaadná párjáért Vajna Timi

2014. január 13.
3.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Korábban számtalan botrány-közeli hír kapott szárnyra a Vajna-házaspárról, de főként Timiről, aki állítólagosan még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott, és kis híján ezt kívánja alátámasztani az a tény is, miszerint a házaspár női tagja akár még meg is halna Andy-ért, annyira szerelmes belé.

Vajna Timi szerint Andy egy nagyon kivételes ember, mellette nem kell szerepeket játszania, önmaga lehet, és éppen ezért bármit megtenne érte, így akár még az életét is odaadná Andy-ért, annyira dúl a szerelem közöttük.

Természetesen a világhírű producer is mindent megtesz azért, hogy a lány így érezzen, így szinte minden hónapban egzotikus nyaralások, utazások, kirándulások és ajándékok várják Timit, aki nemrégiben éppen Antonio Banderas társaságában síelt a világ egyik legdrágább síparadicsomában.

Vajna Timi egyébiránt továbbra is szemtelen és aljas támadások középpontjában áll, amiért ilyen fiatalon a nálánál több évtizeddel idősebb Andy felesége lett, de a celeb közösségi oldalán felbukkanó képek alapján a szerelem egyáltalán nem mű, és nem múlandó a pár között.