A baltimore-i Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health munkatársai nemrégiben egy kutatás keretein belül bizonyították be, hogy azok az emberek, akik az éttermi étkezés helyett otthon főznek maguknak, sokkal nagyobb eséllyel kezdhetnek fogyókúrába.
A kutatás ugyanis statisztikai alapon kimutatta, hogy azok a személyek, akik otthoni kosztot fogyasztanak, nem csak egészségesebben táplálkoznak, hanem ezen túlmenően naponta mintegy 130 kalóriával kevesebbet is visznek be szervezetükbe, mint mások.
Julia Wolfson, a kutatás vezetője szerint bár konkrét összefüggést nem találtak a háttérben, de azt tapasztalták, és a számok is azt mutatják, hogy akik otthon főznek, kevesebb szénhidrátot, cukrot és zsírt fogyasztanak, amivel naponta akár 130 kalóriát is megspórolhatnak maguknak.
A kutatás ugyanis statisztikai alapon kimutatta, hogy azok a személyek, akik otthoni kosztot fogyasztanak, nem csak egészségesebben táplálkoznak, hanem ezen túlmenően naponta mintegy 130 kalóriával kevesebbet is visznek be szervezetükbe, mint mások.
Julia Wolfson, a kutatás vezetője szerint bár konkrét összefüggést nem találtak a háttérben, de azt tapasztalták, és a számok is azt mutatják, hogy akik otthon főznek, kevesebb szénhidrátot, cukrot és zsírt fogyasztanak, amivel naponta akár 130 kalóriát is megspórolhatnak maguknak.
Sokaknak pedig már ennyi is elegendő lehet a lassú, ámde tartós fogyáshoz!
Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg véget ért Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata