23 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

A virágminták dominálnak majd a tavaszi ruhadivatban

2013. december 19.
2.1631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A Marchesa, avagy a hollywoodi sztárok legkedveltebb ruhamárkája nemrégiben bemutatta első tavaszi ruhakollekcióját, amelyet a visszafogottság mellett a romantikus megközelítés, a pasztellek és a virágminták jellemeznek.

Habár a brit Marchesa divatház alig néhány évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, a sztárok többsége azonban imádja minőségi, és mindig előremutató, de mégsem forradalmian újító ruhakölteményeiket, hiszen az általuk készített ruhák a nőiesség megtestesítői, így az aktuális ruhadivat megteremtésébe már ők is aktívan beleszólnak.

A Machesa tavaszi ruhakollekcióját összességében az egyszerű színek jellemzik, így az egyszínű ruhadarabok dominánsak, amelyeket többféle szabásminta jellemez, így görögös, és egyenes formavilágot is láthattunk, de egészen rafinált megoldások is megmutatkoztak, a rövidebb, rózsamintás, helyenként hálószerű anyaggal díszített kollekciókban.

A brit divatáruház tavaszi divatkatalógusában bemutatott ruhák között azonban egyvalamiben párhuzamot húzhatunk, ez pedig a mintázat, lévén a legtöbb ruha virágmintával került feldíszítésre, így a virágminta biztosan dominanciát élvez majd a tavaszi kollekciók legjavában.