18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Íme az anyuka, akinek még a terhessége utolsó napjaiban sem volt pocakja

2022. február 26.
66.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Egy fiatal anyuka a TikTok-on tett közzé egy videót, ahol megmutatta, hogy 7 hónapos terhesen is úgy néz ki, mint aki egyáltalán nem hord a szíve alatt egy gyermeket.

A @the.harris.familyy névre hallgató csatornán, egy fiatal lány úgy döntött, hogy megosztja a terhessége történetét, hogy a világ számos pontján legyenek tisztában azzal, hogy vannak, akik genetikai okokból szinte egyáltalán nem is növesztenek pocakot.A mostanra már édesanyává vált asszony elmondása szerint az édesanyja, de még a nagymamája is hasonlóan járt, amit mindenki pozitívan fogadott, mert sokkal komfortosabb volt így a babavárás is. Ám az ismerősök és ismeretlenek megjegyzéseitől néha igenis a falra tudott volna mászni.
TikTok-on tett közzé egy videót, ahol megmutatta, hogy 7 hónapos terhesen is úgy néz ki, mint aki egyáltalán nem hord a szíve alatt egy gyermeket.

A @the.harris.familyy névre hallgató csatornán, egy fiatal lány úgy döntött, hogy megosztja a terhessége történetét, hogy a világ számos pontján legyenek tisztában azzal, hogy vannak, akik genetikai okokból szinte egyáltalán nem is növesztenek pocakot.'>