31 °C
tiszta égbolt
2024. július 18., csütörtök
Frigyes

A változatosság kedvéért Madonna ismét leégette magát a színpadon

2016. december 06.
7.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nem csoda, hogy fia egyre jobban eltávolodik tőle, hiszen vélhetően ő is szégyenli azt, hogy az 58 éves Madonna képtelen elfogadni, hogy elszálltak felette az évek, amiről a legfrissebb sztárhírek szerint nemrégiben ismét tanúbizonyságot tett.

Történt ugyanis, hogy Madonna egy fiatal tehetség, a mindössze 23 éves Ariana Grande oldalán lépett színpadra, akik Miami Beachen, egy jótékonysági rendezvényen énekeltek a közönségnek, ami korántsem úgy sült el, ahogyan szerették volna.

Habár a playback nyilván rendben volt, ellenben a két énekesnő úgy ugrándozott a színpadon, mintha direkt szerették volna leégetni magukat, így míg a pop királynője soha nem találta a helyét a színpadon, addig Ariana még fiatalsága miatt tett furcsa mozdulatokat a világot jelentő deszkákon.

A pálmát azonban határozottan Madonna vitte el, aki ismét megpróbált twerkelni egyet, és bár rázta a fenekét, ahogyan csak bírta, amint az alábbi felvételen is látható - inkább ne tette volna, mert ami kivillant, arra senki sem volt kíváncsi.


december 3.