12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A változatos terepviszonyokra szabta legújabb tavaszi-nyári kollekcióját a Fjallraven

2022. május 21.
57.0251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben mutatta be legújabb tavaszi-nyári kollekcióját a népszerű túraruházatot gyártó vállalat, akik egy friss reprezentatív kutatásból azt is megtudták, hogy egyre többen túráznak hazánkban.

A Fjällräven magyarországi felméréséből kiderült, hogy a magyarok közel fele évente legalább néhány alkalommal túracipőt húz, a legnépszerűbb természetjáró helyek, az erdők és a víz közeli helyszínek.

A válaszadók több mint fele szívesen kirándul hegyekben, illetve barlangok, források, vagy egyéb természeti látványosságok közelében.

A márka idén szem előtt tartva a különböző terepviszonyokat, megalkotta legújabb kollekcióját. Az erdős és vízparti helyekre a vállalat az Abisko Trekking Tights Pro túranadrágot javasolja, mely egy gyorsan száradó, rugalmas anyagból készült. Ez a nadrág kifejezetten hölgyek számára készült. Az uraknak a Vidda Pro nadrág a tökéletes választás az erdei kalandokhoz.

A változatos terepviszonyokra szabta legújabb tavaszi-nyári kollekcióját a Fjallraven - 2. kép

Idén ismét limitált mintával jelentkezik a márka egyik legismertebb hátizsákja, a K?nken Art, melyet 2022-ben a svéd Tekla Evelina Severin tervezett.