12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

A Szombat esti lázzal térhet vissza a képernyőre Ördög Nóri

2014. február 19.
2.1431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Habár még mindig csak részben hivatalos, hogy a Csillag Születik legújabb évadja már az indulás előtt megbukott, azonban máris elindultak a találgatások, hogy Ördög Nóri így vajon melyik műsorral térhet vissza a képernyőre a szülési szabadság után.

A legtöbb vélekedés szerint ugyanis miután nem lesz Csillag Születik, Ördög Nórát legközelebb a Szombat esti lázban láthatjuk viszont műsorvezetőként, így mindössze néhány hónapot kell várnunk arra, hogy az újdonsült anyuka ismét képernyőre kerüljön.

Kolosi Péter, avagy az RTL Klub programigazgatója egyébiránt megerősítette - a csatorna azonban hivatalos közleményt még nem adott ki -, hogy valóban nem indul el a Csillag Születik, mert nem volt annyi jelentkező, hogy megérte volna belevágniuk egy új évadba.

Ennek köszönhetően most gőzerővel tudnak koncentrálni a Szombat esti láz következő fordulójára, amihez viszont elegendő sztárpárt tudnak majd összetrombitálni, és Péter szerint már most garantálhatjuk, hogy egy minden téren izgalmas és változatos műsor készül, méghozzá új műsorvezetőkkel és zsűrivel.