11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 03., vasárnap
Kornélia

A szépségipart is meg szeretné hódítani Rubint Réka

2014. január 15.
2.8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A jövőben már nem csak az egészséges életmóddal, hanem a szépségiparral is összefüggésbe hozhatjuk Rubint Rékát, Schobert Norbi feleségét ugyanis ismert milánói üzletemberek keresték meg azzal a kéréssel, hogy a fitneszbirodalom felépítése után egy kozmetikai vállalkozásba is kezdjen.

Réka elárulta, hogy bár még mindig csak a tárgyalások folynak az olasz céggel, de amennyiben minden összejön, akkor Magyarországon is meghonosítják azokat a natúr kozmetikumokat, amelyek színezőanyagoktól, illatszerektől, vagyis káros anyagoktól mentesek.

Rubint Réka úgy tervezi, hogy a teljes testápoláshoz szükséges szépségipari kellékeket hoz be az országba, így nőknek és férfiaknak egyaránt arcápolókat, ránctalanítókat, sminkszereket, de még babaápolási kellékeket is.

A fitneszguru szerint jelenleg is teszteli magán az olasz cég készítményeit, és egyelőre igencsak meg van elégedve velük, nem mellesleg pedig azért is tartja fontosnak a natúr kozmetikumok alkalmazását, mert egészségügyi szempontból nagyon fontos, hogy ne szintetikus anyagokkal halmozzuk el magunkat.