Sokan érzik magukat bűnösnek, miután egy nagy adag sült ételt megesznek.
De egy új kutatás kimutatta, hogy néhányan közülünk nagyobb bűntudatot éreznek, mint mások, ami a génekre vezethető vissza.
A tanulmány szerint nagyobb eséllyel híznak el azok, akik rendelkeznek olyan génekkel, amik a bűntudatért felelősek. Akik rendelkeznek ilyen génekkel, azok kétszer annyit híznak, mint akik kevésbé fogékonyak erre.
A Harvard Egyetem kutatásában több mint 37.000 férfi és nő vett részt. A kérdőívek alapján mindenkinek kiszámolták a genetikai kockázatát és ezt összevetették a test tömeg index-szel és az elhízottsággal. Azok akik beletartoznak a felső egyharmadba a kockázatokat tekintve, sokkal könnyebben híznak el a sült ételektől.
Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg véget ért Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata