A kávézóban alapvetően a sötét pörkölésű Espresso Roastból készítik a baristák a kávékat, emellett pedig szezonálisan lehetett más kávékeverékből kérni kedvencünket.
Most azonban már két féle kávéból is kérhetjük díjmentesen, hogy a baristák elkészítsék kedvenc cappuccinónkat, hosszú kávénkat vagy éppen tejeskávénkat. Mostantól Espresso Roast vagy Blonde Roast keverékekből is elkészítik az italodat.
A Blonde Roast az első olyan kávé, amelyet latin-amerikai és kelet-afrikai kávébabok keverékéből, kifejezetten espresso lefőzéshez alkottak meg. Illatában az afrikai régiókra jellemző citrusos aromákat fedezhetünk fel, ízjegyeiben a citromos, narancsos jelleg mellett kellemes, karamellás íz érvényesül. Próbáld ki Te is, ha legközelebb betérsz valamelyik hazai kávézóba.
Ezeket a könyveket olvastuk júniusban - könyvajánló