13 °C
borús égbolt
2024. február 28., szerda
Elemér

A miniszterelnökkel akar beszélni Alekosz

2014. december 03.
2.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Úgy tűnik, hogy továbbra sem fér a bőrébe Alekosz, avagy a ValóVilág egykori okoskája, aki miután Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját is helyre tette - legalábbis plátóian -, most Orbán Viktorral beszélgetne el egy probléma miatt.

Alekosz a Facebookon fakadt ki azzal kapcsolatban, hogy egyik kedvenc budapesti fürdőjébe egy klubkártyának köszönhetően féláron lehet vásárolni a fürdőbelépőt, holott a fürdőnek mindenki számára ilyen kedvezményesen kellene árulnia a jegyeket.

Az egykori valóságshow-hős pofátlanságnak nevezte mindezt, és azt is, hogy akárhányszor ellátogat kedvenc fürdőjébe, ott szinte csak a személyzet magyar, így a hazai családok többsége a magas ár miatt el sem jut az ország egyik legjobb fürdőjébe, mert egyszerűen nem teheti meg.

Alekosz kiemelte, hogy ebből az ügyből kifolyólag hamarosan felveszi majd a kapcsolatot és tárgyalásokat kezdeményez a Magyar Fürdőszövetség Elnökével, de amennyiben szükséges, a magyar miniszterelnökig is elmegy azért, hogy megoldást találjon erre a tarthatatlan állapotra.