Karácsony közeledtével egyre többünk áll neki mézeskalácsot sütni, díszíteni, akár kedvtelésből vagy éppen az ünnep szelleme felidézése végett, azonban a hagyományokkal szembe menve, íme a kolbászos, sonkás mézeskalácsház, ami a húsrajongók álma.
A trend már az elmúlt években is felütötte a fejét, de csak az idei évben kezdték el szélesebb körben is népszerűsíteni a vendégváróként kínált kolbászos, sonkás, tojáskrémes mézeskalácsházakat.
A trend már az elmúlt években is felütötte a fejét, de csak az idei évben kezdték el szélesebb körben is népszerűsíteni a vendégváróként kínált kolbászos, sonkás, tojáskrémes mézeskalácsházakat.
Ezek leginkább a látványvilágukban hajaznak csak az ünnepekre, szerencsére semmilyen édes, fahéjas íz nem található a kreációkban.
Az ünnepek alatt vagy előtt azonban ismerősöket, barátokat vagy a közvetlen családtagunkat remek lehetőség ezzel az összeállítással elkápráztatni.
Funkcionalitás és tartósság a Fjällräven 2025-ös tavaszi-nyári kollekciójában