28 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

A hétvégén megválasztották a legfittebb lányt és anyukát is

2022. augusztus 29.
31.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A hatodik alkalommal került megrendezésre a BioTechUSA Lifestyle Day női inspirációs versenyen, ahol idén is három kategóriában keresték a legfittebb versenyzőket, valamint ebben az évben az evészavar témaköre került a fókuszba.

Szombaton 28 gyönyörű nő versengett a Várkert Bazár színpadán, ahol sportruházatban és bikiniben mutatták meg kidolgozott testüket.

Az inspirációs versenyen az indulók a legfittebb lány, a legfittebb anyuka és a legfittebb fitneszversenyző címekért küzdhettek meg. A négytagú zsűrit Deres Ádám, edző, pedagógus és sportoló, Kiss Virág fitnesznagykövet, Nánási Pál és Kovács-Nyári Diána színésznő képviselte.

A BioTechUSA Fittest Girl 2022 cím győztese a 24 éves, bándi Sudár Bianka, aki évekig úgy gondolta, hogy az a szép, ha minél vékonyabb valaki, de végül életmódot váltott. A BioTechUSA Fittest Mom 2022 címet a 39 éves, budapesti Horváth Andrea nyerte el, aki a közönségdíjat is bezsebelte. A BioTechUSA Fittest Competitor 2022 címet pedig a 20 éves, Komáromból érkező Mocsári Dóra érdemelte ki.