1 °C
tiszta égbolt
2023. november 29., szerda
Taksony

A viszályok ellenére III. Károly király nem feledkezett meg Harry hercegről apák napján

2023. június 19.
19.6361
Mariann profilja, adatai
Mariann
Jelenleg nem túl felhőtlen a sussex-i herceg és a brit király kapcsolata, hiszen Harry több botrányba is belekeveredett az elmúlt időszakban, ennek ellenére a király nem feledkezett meg róla sem és olyan fotót osztott meg apák napján, melyen ő is szerepel.
 

Tegnap ünnepelték világszerte az apák napját - nálunk egyelőre nem nagy divat még -, melynek alkalmából III. Károly király hivatalos közösségi oldalán három fotót is megosztott, az egyiken elhunyt édesapja, Fülöp edinburgh-i herceg látható, egy másik képen Kamilla királyné édesapja.

Az utolsó képen pedig két fiával látható, ami még 1997. augusztus 16-án készült - körülbelül két héttel azelőtt, hogy a fiúk anyja, Diana hercegnő meghalt. A fiúk éppen édesapjukkal nyaraltak a skóciai Balmoral kastélyban. A hétvégén tartották III. Károly király születésnapját, melyre nem hívták meg sem Harry herceget, sem Meghan hercegnét, ami talán érthető is.Mindeközben Vilmos herceg is ünnepelte apák napját, ő két fotót osztott meg, melyen gyermekeivel - György, Sarolta és Lajos - látható. A fotókat kivételesen nem Katalin hercegné készítette, pedig ő is nagyon szeret fotózni.