24 °C
szórványos felhőzet
2024. június 19., szerda
Gyárfás

A Svéd Szexszövetség versenyszerű nemzetközi szexversenyt indít

2023. június 07.
22.0901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Úgy érzed jó vagy az ágyban? Akkor itt a lehetőség, hogy "megmutasd" tudásodat, ugyanis a Svéd Szexszövetség egy nemzetközi versenyt indít csütörtökön, aminek keretében 16 különböző ország versenyzői között fog kiderülni, ki a legjobb.

A hírek szerint június 8-án kerül sor a "Sex European Championship"-re, amelyen 16 különböző ország versenyzői mérkőznek meg. A jelentések szerint a Svéd Szexszövetség bírái a csábítást, a testmasszázst, az erotikus zónák felfedezését, az előjátékot, az orális szexet, a behatolást, a kitartást, a fizikai megjelenést, a pózokat, a kreatív a testhelyzet megváltoztatását és az orgazmusok számát vizsgálják meg.

Csakúgy, mint a szokásos olimpiai eseményeken, a versenyzőket a manőverezési kísérlet és a kivitelezés nehézsége, valamint a művészi teljesítmény alapján pontozzák. A Nemzeti Sportszövetség azonban sajnos elutasította a sportként való szervezést, amit különböző hiányosságokkal indokolt. A verseny a szervezők szerint még június 8-án zajlik, de nem hivatalos sportágként.

A svéd szexszövetség azt állítja, hogy a szervezet még nem tette sporttá a szexet, mivel fizetnie kell az edzési lehetőségekért és a játékvezetőkért.