9 °C
borús égbolt
2024. március 05., kedd
Adorján, Adrián

A rendőrség és a fotóügynökség is azt állítja, nem volt autós üldözés, a hercegi pár állításai hamisak

2023. május 19.
29.5721
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egyre jobban bonyolódik a sussex-i hercegi pár története a kedd esti autós üldözésről New Yorkban, ugyanis időközben megszólalt a helyi hatóság, valamint a Backgrid fotóügynökség is, akiknek szabadúszó fotósai ott voltak a helyszínen.

Még tegnap írtunk arról, hogy Harry herceg, Meghan hercegné és édesanyja egy rendezvényt követően életveszélyes autós üldözésbe keveredett néhány erőszakos paparazzó miatt. A pár állítólag nagyon megijedt a történtek után és most követelik az ügynökségtől, hogy minden róluk készült fotót és videót adjanak át nekik. A felvételekre a biztonságuk javítása érdekében van szükségük.

Mindeközben a helyi rendőrség elárulta, hogy nem érkezett hozzájuk bejelentés sérülésről, ütközésről, nem tartóztattak le senkit. Sőt, még bejelentés sem érkezett hozzájuk, veszélyes autós üldözésről, így nem tudják megerősíteni azt, amit a sussex-i pár sajtósa állít. A Backgrid nevezetű fotóügynökség szintén tagadta a vádakat, szerintük a házaspár nem volt veszélyben és nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt a pár képzelte. Ám ezek ellenére ők is kivizsgálják házon belül a történteket, számukra fontos, hogy a nekik dolgozó fotósok soha senkit ne keverjenek veszélyes helyzetbe.