18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

A kórházból posztolt Jeremy Renner

2023. január 04.
68.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt napokban több információt is megtudtunk az amerikai színész balesetéről, mely még január elsején érte, de a jelek szerint már egyre jobban van, ugyanis még tegnap posztolt egy friss fotót magáról közösségi oldalán.

Színésztársai és rengeteg rajongó is aggódott Jeremy Renner színészért, akit súlyos baleset ért otthonában szilvesztert követően, amikor el akarta takarítani a hatalmas hómennyiséget otthonából. A baleset során megsérült a színész lába, valamint a mellkasa is nagyobb ütést ért és az arca is megsérült. Erről már az a friss fotó árulkodik, amit megosztott.

Renner megköszönte a rengeteg aggódó üzenetet, de még nagyon össze van zavarodva. A nevadai Washoe megyei seriff hivatala kedden sajtótájékoztató keretében elárulta, hogy a színész egyik családtagját akarta kiszabadítani a hóekével, ami meg is történt, majd amikor kiszállt, a hóeke elkezdett gurulni és elütötte Rennert. Jeremy továbbra is intenzív osztályon van a kórházban, ahol továbbra is kritikus, de stabil állapotban tartják