27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

A KIVI megalkotta a gyerekeknek készült okostévét, amit nem tudnak széttörni

2023. december 11.
23.7341
Mariann profilja, adatai
Mariann
A szülők valószínűleg nem szívesen tesznek a gyerekszobába tévét, mert attól tartanak, hogy a gyerekek összetörik vagy éppen összefirkálják, ám a KIVI megalkotta a tökéletes gyerektévét, amit egyáltalán nem kell félteni a kicsiktől.

A márka fejlesztői a gyerekszobába szánt okostévének olyan egyedi kialakítást és funkciókat terveztek, amelyek biztonságosabbá teszik a készülék használatát, hozzájárulnak a gyerekek kreativitásának fejlődéséhez és a tudatos médiahasználathoz. A 32 colos Full HD képernyőt erős, temperált üveg védi az ütésektől, ráadásul könnyedén lehet tisztítani, ha esetleg összefirkálnák a gyerkőcök.

A KIVI KidsTV megjelenésére is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők, ugyanis a keret és a lábak is építőkockákból készült, a gyerekek ennek köszönhetően a saját fantáziájukat használva akár át is alakíthatják őket. A kicsik így egyszerre fejleszthetik művészi képességeiket, térbeli gondolkodásukat és különleges helyszínt építhetnek a szerepjátékokhoz. Mindezek mellett még szülői felügyelet funkció is elérhető rá. A KIVI KidsTV okostévé a MediaMarkt üzletekben és webáruházban érhető el.