27 °C
erős felhőzet
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

A Harry Potter 82 éves sztárja, Miriam Margolyes meztelenül pózol a brit Vogue címlapján

2023. június 14.
22.3241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egészen biztosan sokan emlékeznek Pomona Bimba professzorra, a Harry Potter filmekből, aki gyom- és gyógynövénytant tanított a Roxforti diákoknak, a karaktert alakító színésznő most, 82 évesen levetkőzött a divatmagazin kedvéért.

"Még egy kicsit gyerek vagyok" - Miriam Margolyes színésznő interjújában árulta el magáról, hogy sokszor még mindig gyereknek érzi magát. A Harry Potter színésznő a brit Vogue Pride Issue címlapján szerepel, ugyanis még az 1960-az években coming outolt, bevallotta, hogy leszbikus.

Miriam elárulta, hogy Bimba professzor alakítása nem különösebben tette őt híressé, ám szemtelensége már annál inkább. A színésznő arról is beszélt, hogy soha nem szégyellte másságát, tudta, hogy ez nem bűn. Margolyes azt viszont bánta, hogy szüleinek elárulta másságát, akik nem nagyon fogadták el ezt soha, még meg is kellett esküdnie, hogy soha nem fog nővel szexelni. A színésznő 54 éve van együtt jelenlegi párjával, Heather Sutherlanddel, akit karrierje legelején ismert meg. A párnak polgári élettársi kapcsolata van, és a pár soha nem élt együtt, ahogy a magazin fogalmaz.