1 °C
enyhe havazás
2023. december 06., szerda
Miklós

A 82 éves Al Pacino és 29 éves barátnője gyermeket várnak

2023. május 31.
23.8961
Mariann profilja, adatai
Mariann
A 82 éves legendás színész immáron negyedik alkalommal lesz édesapa, ugyanis nemrégiben derült ki, hogy ő és 29 éves barátnője, Noor Alfallah első közös gyermeküket várja, Robert De Niro után újabb idős apukát köszönthetünk hamarosan.
 

Még május elején számoltunk be arról, hogy a 79 éves Robert De Niro-nak megszületett hetedik gyermeke, egy kislány, akiről még fotót is mutatott egy műsorban. Most pedig színésztársáról, Al Pacinoról derült ki, hogy ő is apai örömök elé néz. A TMZ szerint a színész 29 éves barátnője, Noor Alfallah nyolc hónapos terhes.

A pletykák szerint a pár még a COVID járvány alatt kezdett el randizgatni, de először csak 2022-ben látták őket együtt. Alfallah, aki 53 évvel fiatalabb Pacinónál, hosszú múltra tekint vissza idősebb férfiakkal való kapcsolatairól, ugyanis leginkább velük érzi jól magát. A színész előtt Noor Mick Jaggerrel állt kapcsolatban, akivel a rocker 74 évesen járt, ő pedig mindössze 22 éves volt. Al Pacino képviselője a terhességet megerősítette a TMZ-nek, de ennél többet nem árult el.