26 °C
tiszta égbolt
2025. június 21., szombat
Alajos, Leila

Zöldspárgás omlett

2015. április 14.
4.1331
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ma egy nagyon egyszerű és egészséges omlett receptjét hoztuk el. A zöldspárga nem csak húsokhoz nagyszerű köret vagy tésztákban, hanem rántottába is érdemes rakni.
 


Hozzávalók:
4-5 szál zöldspárga
1 ek vaj
só, bors
fél citrom reszelt héja
2 db tojás
2-3 db koktélparadicsom
kevés reszelt sajt
friss petrezselyem

Elkészítés:
A spárga kemény szárát levágjuk, majd a többit megmossuk és lecsepegtetjük. Egy serpenyőbe vajat teszünk és picit megpirítjuk rajta a spárgát. Sóval és borssal ízesítem, valamint a citrom héját is belereszelem. Ha már a spárga jó, akkor a felvert tojásokat hozzáadom.

Kicsit megsütöm, majd jöhet bele a sajt és a paradicsomok félbe vágva. Végül félbehajtom ésmegszórom az apróra vágott petrezselyemmel.
3 hozzászólás

Lili

11 éve, 24 napja

Ezt megcsinálom.

válasz erre

zsebibaba

11 éve, 25 napja

Fincsi lehet. mosolygó smiley

válasz erre

monyó

11 éve, 25 napja

Szuper kis recept.

válasz erre