19 °C
tiszta égbolt
2024. szeptember 20., péntek
Friderika

Zöldspárgás omlett

2015. április 14.
3.6841
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ma egy nagyon egyszerű és egészséges omlett receptjét hoztuk el. A zöldspárga nem csak húsokhoz nagyszerű köret vagy tésztákban, hanem rántottába is érdemes rakni.


Hozzávalók:
4-5 szál zöldspárga
1 ek vaj
só, bors
fél citrom reszelt héja
2 db tojás
2-3 db koktélparadicsom
kevés reszelt sajt
friss petrezselyem

Elkészítés:
A spárga kemény szárát levágjuk, majd a többit megmossuk és lecsepegtetjük. Egy serpenyőbe vajat teszünk és picit megpirítjuk rajta a spárgát. Sóval és borssal ízesítem, valamint a citrom héját is belereszelem. Ha már a spárga jó, akkor a felvert tojásokat hozzáadom.

Kicsit megsütöm, majd jöhet bele a sajt és a paradicsomok félbe vágva. Végül félbehajtom ésmegszórom az apróra vágott petrezselyemmel.
3 hozzászólás

Lili

10 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ezt megcsinálom.

válasz erre

zsebibaba

10 éve, 3 hónapja és 2 napja

Fincsi lehet. mosolygó smiley

válasz erre

monyó

10 éve, 3 hónapja és 2 napja

Szuper kis recept.

válasz erre