Hozzávalók:
7 db tortilla
1 konzerv tonhal
1 csésze majonéz
6 db újhagyma
2-3 szem paradicsom
fetasajt
sajtkrém
1 csésze főtt kukorica
1 db uborka
1 nagy avokádó
1 kis saláta
6 db retek
Elkészítés:
Melegítsünk elő egy serpenyőt és picit melegítsük fel a tortilla lapokat, majd tegyük egy konyharuhába, nehogy kihűljenek. Egy tálban keverjük össze a tonhalat, a majonézt és az apróra vágott újhagymát. Egy nagyobb tányéron kezdjük el elkészíteni a tortát. Ehhez a tortilla lapokat kenjük meg sajtkrémmel, majd tegyünk rá ízlés szerint salátát, uborkát, paradicsomot vagy avokádót.
Szépen rétegezzük egymásra a hozzávalókat, majd a végén szórjuk meg fetasajttal és díszítsük az egészet a negyedekre vágott retkekkel. Hidegen tálaljuk.