Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
1 db kaliforniai paprika
1 kisebb póréhagyma
1 evőkanál olaj
1 tasak jázmin rizs
1 csokor petrezselyem
1 csipetnyi szárított lestyán por
1-2 db csiperke gomba
1 evőkanál olívaolaj
só, bors
Elkészítés:
A rizst feltesszük főni sós vízben. A zöldségeket szeleteljük fel. Használhatunk mirelit zöldségkeveréket is. Kevés olajon kissé megpirítjuk a zöldségeket, majd sóval, borssal és lestyán porral ízesítjük és pár percig pároljuk.
A húst kockákra vágjuk, sóval, borssal és lestyán porral ízesítjük, majd kevés olajon, hirtelen megsütjük. A rizst keverjük össze a kész zöldségekkel és a hússal, végül az apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk és összekeverjük az egészet.