Hozzávalók:
4 db tortilla lap
1/3 piros kaliforniai paprika
1/3 sárga kaliforniai paprika
1/3 zöld kaliforniai paprika
1 db lilahagyma
2 evőkanál olívaolaj
2 marék bébispenót
1/2 csipet só
1 késhegynyi őrölt római kömény
3 marék reszelt zsíros sajt
Elkészítés:
A paprikákat vágjuk csíkokra, a hagymát szeletekre. Egy serpenyőben hevítsünk fel kevés olajat és dobjuk rá a zöldségeket. Ha már kezdenek pirulni, akkor szórjuk bele a spenótot, hogy megfonnyadjon. Szórjuk meg a római köménnyel és a sóval.
Egy-két percig sütjük, majd egy tálba félre tesszük. A serpenyőbe tegyük az egyik tortilla lapot és szórjuk rá a sajt negyedét, majd erre a zöldségek felét. Erre szórjunk ismét egy adag sajtot és tegyük rá a másik tortilla lapot. Ha megsült az alsó tortilla lap, akkor megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük.
Friss salátával és fűszeres szósszal tálaljuk.