Hozzávalók:
1,5 bögre kuszkusz
1 db lila hagyma
1 db kápia paprika
4 db sárgarépa
20 dkg zöldbab
10 dkg sonka
1 evőkanál wok fűszerkeverék
3 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál barna cukor
4 dl víz
Elkészítés:
A kuszkuszt 2 bögre forró vízbe beleöntjük és hagyjuk, hogy megszívja magát. Közben a zöldségeket összevágjuk tetszőlegesen, a sonkával együtt. Egy wok serpenyőben elkezdjük pirítani a répát, majd megszórjuk a cukorral és hagyjuk, hogy ráolvadjon. Ezt követően meglocsoljuk olívaolajjal, szójaszósszal és a fűszerkeverékkel.
Adagonként mehet hozzá a többi zöldség és hagyjuk megpárolódni. Ehhez adjuk a sonkát és a már kész kuszkuszt. Alaposan összeforgatjuk és már kész is.