Hozzávalók:
200 g zöldborsó
120 g kuszkusz
2 evőkanál napraforgó olaj
250 ml víz
1 kávéskanál ételízesítő
50 g parmezán
1 csokor petrezselyem
1 teáskanál só
Elkészítés:
A zöldborsót egy kevés olajon pároljuk meg, pici vízzel, közben adjunk hozzá sót és ételízesítőt. Ha már kezd puhulni, akkor felöntjük vízzel, beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet és felforraljuk. Amikor felforrt, levesszük a tűzről és beleszórjuk a kuszkuszt. Ezt követően letakarjuk és hagyjuk 5 percig, amíg magába szívja a kuszkusz a vizet.
Keverjük bele a reszelt parmezánt és ha még kell, ízesítsük fűszerekkel. Jól keverjük össze és már tálalhatjuk is. Érdemes megszórni egy kis fetával is.