Mai receptünk egy nagyszerű csirkés étel, mely könnyedén elkészíthető bárki számára. A zöldborsó mellé nagyon nincs is szükség extra köretre, de aki szeretne, az készíthet mellé még egy kis rizst.
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
500 g zöldborsó
2 fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
só, bors
1 ág rozmaring
olívaolaj
Elkészítés:
Egy tepsibe szórjuk bele a zöldborsót, majd mehet rá a megtisztított és összevágott hagyma, fokhagyma. Sózzuk meg és locsoljunk rá egy kevés olajat. A csirkéket tisztítsuk meg, majd szórjuk meg sóval, borssal és tegyük a borsóra. Locsoljunk ezekre is egy kevés olajat és dobjuk rá a rozmaringot.
Előmelegített sütőben 180 fokon süssük 1 órát. Néha forgassuk meg a borsószemeket, nehogy leégjenek vagy leragadjanak.