Hozzávalók:
600 g csirkemell filé
300 g erdei gomba
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál sűrített paradicsom
1 teáskanálnyi őrölt paprika
1 dl száraz vörösbor
csokor friss zöldpetrezselyem
só, bors
olaj
Elkészítés:
A húst szeleteljük fel, majd sózzuk és borsozzuk. Kevés olajon süssük meg hirtelen a csirkemellek mindkét oldalát. Tegyük félre a húst. A gombát szeleteljük fel, míg a hagymát vágjuk apróra. A serpenyőben visszamaradt olajban pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a gombát.
Sózzuk és borsozzuk a gombát is, majd a paradicsomot és a bort hozzáöntjük. Elkeverjük és a húst is visszatesszük a serpenyőbe. Addig főzzük lefedve, míg a hús és a gomba puha nem lesz.
Végül apróra vágott petrezselyemmel tálaljuk.