Hozzávalók:
200 g puha vaj
200 g cukor
1 csipet só
4 db tojás
300 g liszt
2 teáskanál sütőpor
8 evőkanál tej
15 g kakaópor
20 g cukor
3 evőkanál tej
Elkészítés:
A puha vajat, a cukrot és a csipet sót tegyük egy tálba és kezdjük el habosra összekeverni. Hozzáadjuk egyenként a tojásokat, majd apránként a sütőporral elkevert lisztet és a 8 evőkanál tejet. A tészta háromnegyedét tegyük félre, a másik feléhez keverjük hozzá a kakaóport, a cukrot és a maradék tejet.
A félretett tészta felét egy kivajazott téglalap vagy akár kisebb torta formába öntjük, ezután mehet rá a kakaós rész és végül ismét a világos rész. Egy villával vagy késsel kicsit keverjük össze a krémet. 175 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük, vagy tűpróbáig.