19 °C
tiszta égbolt
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Új szórakoztató komplexum épül Budán

2014. július 06.
4.5921
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Gozsdu udvar megálmodója és alapítója, avagy Arie Yom-Tov ingatlanfejlesztő most Budán vág bele egy új komplexum megépítésébe, mely merőekben más lesz, mint az eddig épített bármelyik hazai vagy külföldi szórakoztató központ.


A Bécsi úton található Új Udvar épületét alakítják át, így sokkal nyitottabbá szellősebbé és nagyobbá fog válni. A koncepció szerint mediterrán hangulatú falut szeretnének megvalósítani a helyen. A Buda Entertainment and Gastro elnevezésű központban kiemelt szerepe lesz a gasztronómiának, ugyanis mind nemzetközi, mind pedig haza éttermek és kávézók fogják kínálni a különböző ételeket.

Természetesen a szórakozás is helyet kap, ugyanis Londont követően nálunk is lesz egy úgynevezett Bed Movie, azaz egy Ágyas mozi, ahol kényelmes heverőkről nézhetik majd a klasszikus filmeket az oda látogatók. Ezen kívül lesz több music puc, disco, valamint egy Magyar Folklór terem is.

Ilyen lesz a Bed Movie.

Ilyen lesz a Bed Movie.


Az egyik legnagyobb újítás mindenképpen az úgynevezett Arts and Crafts experience, azaz magyar, fiatal művészek állandó jelleggel kiállíthatják műveiket, melyeket meg is lehet a helyszínen vásárolni. A művészeknek nem kell bérleti díjat fizetniük a helyen, csak az eladott termékeik után kell majd egy bizonyos százalékot leadni. Így olyan lehetőséget adnak a művészek kezébe, mely ma Magyarországon egy igazi kincs. Hasonló elven a feltörekvő divattervezők is helyet kapnak majd az épület egyik szintjén.

A komplexum tulajdonosa, Arie Yom-Tov elmondta:

A tulajdonos, Arie Yom-Tov épp a terveket mutatja be.

A tulajdonos, Arie Yom-Tov épp a terveket mutatja be.


A Gozsdu udvart 16 évvel ezelőtt álmodtam meg, amikor még senki nem hitt benne. Büszke vagyok, hogy mára egy, a magyarok és külföldiek számára egyaránt népszerű célponttá vált. Budán viszont nincs hasonló szórakoztató központ, az Új Udvar pedig kiváló adottságokkal rendelkezik, amelyekre építve egy egyedülálló megoldás születik az országban. Fiatalok és idősebbek, felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálhatják a maguk számára kedvelt szórakozási formákat, és ebből az izgalmas egyvelegből egy sajátos hangulatú és különleges helyszín születik.

A komplexum első szakaszát már idén ősszel átadják, ekkor már működni fog a Bed Movie, a többit várhatóan jövő év nyarára.
4 hozzászólás

Mirjam

10 éve, 8 hónapja és 20 napja

Tényleg eredeti ötlet. És jó hogy nem kell fizetni a fiataloknak.

válasz erre

bettike

10 éve, 8 hónapja és 20 napja

Végre valami újítás, nem a szokásos bolthegyek!

válasz erre

Sandy

10 éve, 8 hónapja és 20 napja

NAGYON tetszik a koncepció! Nagyon eredeti, már most imádom a helyet!mosolygó smiley

válasz erre

Gucci

10 éve, 8 hónapja és 20 napja

Juj de jó lesz ez a bed movie! röhögő smiley na ide elnézünk!

válasz erre