A márka krémsajtjai köztudottan a legjobbak, ha sajttortát szeretnénk készíteni, azonban a reggeli szendvicseket vagy a vasárnapi ebédünket néha szeretjük feldobni különleges ízzel. Éppen ezért örülünk annak, hogy megérkeztek a snidlinges és a lazacos krémsajtok. A könnyed és krémes sajtokat könnyen tudjuk a kenyérre kenni.
A lazacos-kapros krémsajtot azoknak ajánljuk, akik a lazacot is szeretik, mivel nagyszerűen kiérezzük a lazac és a kapor ízét, ráadásul nagyon jól harmonizálnak együtt. Sőt miközben kenjük a sajtot láthatjuk benne a kicsi lazacdarabokat, melytől gusztusos lesz szendvicsünk. Ha valaki nem szereti a halat, akkor mindenképpen a snidlinges változatot ajánljuk, mely egy karakteres, zöldfűszeres ízhez hasonlít.
Nekünk leginkább a snidlinges ízvilág tetszett, de a szerkesztőség hölgy tagjai a lazacosra szavaztak! Jó hír a laktózérzékenyeknek, ugyanis a márka jövőre elhozza a laktózmentes verziót is.