26 °C
borús égbolt
2024. július 19., péntek
Emília

Új, borban pácolt Sonkarikummal ünnepli 111. születésnapját a Pápai Hús

2024. március 03.
95.1831
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Pápai Hús idén ünnepli immáron 111. évi jubileumát, mely alkalomból egy különleges, úgynevezett Sonkarikum termékcsaláddal jelentkezik, három speciális ízvilággal, melyet a Tokaji Gróf Degenfeld Szőlőbirtokkal együttműködve hoztak létre. A sonkákat 111 napig, vagyis közel négy hónapig érleltek, és hamarosan a boltokban is kapható lesz.


Egy exkluzív sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb limitált kiadású termékfejlesztését a Pápai Hús Kft. A még húsvét előtt a boltokba kerülő új Sonkarikum termékcsalád három ízvilágban lesz elérhető, melyeket különleges pácban érlelték a legfinomabb eredmény érdekében. A húsipari társaság a Tokaji Gróf Degenfeld Szőlőbirtokkal együttműködve egy olyan tételt is készít, amelynek érleléséhez a borászat Szamorodniját használják fel. A sertésfrikandóból készülő különlegességhez sókeveréket és az említett 2017-es évjáratú Tokaji Szamorodnit is tartalmazó fűszeres pácot használnak.


A bor karakteres íze és illata mellett a babérlevél, a csillagánizs, illetve a mustármag ad a sonkának különleges ízvilágot. A Sonkarikum termékcsalád másik két eleme a lágy fűszerekben érlelt, feketeborsos, borókabogyós, korianderes egzotikum és a karakteres fűszerezésű bazsalikomos, oregános, kakukkfüves sonkaínyencség. Az ízeket tovább fokozza az a tény is, hogy a népszerű gyorspácok helyett a Sonkarikum termékeit 111 napig érlelték, hogy a legkiválóbb eredményt érjék el.

A termékcsalád limitált ideig lesz elérhető a boltokban március elejétől, még húsvét előtt megjelenik. A Tokaji Gróf Degenfeld Szőlőbirtok bio gazdálkodást folytat, a legkiválóbb minőségű borokat kínálják a fogyasztóknak, így nem volt kérdés a Pápai Hús számára, hogy kivel szeretnének együttműködni. A húsüzem reméli, hogy a prémium sonka elnyeri a vásárlók tetszését és a jövőben akár még több limitált kiadású sonkakülönlegesség készülhet a pápai gyárban.


5 hozzászólás

Lili

4 hónapja, 3 hete

Ezt biztosan ki fogom próbálni. Már a látvány is lenyűgöző! mosolygó smiley

válasz erre

Kicsilány06

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nyami!!!!

válasz erre

moni1294

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hú de guszta! meglepett smiley

válasz erre

Gizus

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Boros sonka?? Azta!

válasz erre

EszterSzabadkai

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ezt biztosan megkóstolom mosolygó smiley

válasz erre