Egy exkluzív sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb limitált kiadású termékfejlesztését a Pápai Hús Kft. A még húsvét előtt a boltokba kerülő új Sonkarikum termékcsalád három ízvilágban lesz elérhető, melyeket különleges pácban érlelték a legfinomabb eredmény érdekében. A húsipari társaság a Tokaji Gróf Degenfeld Szőlőbirtokkal együttműködve egy olyan tételt is készít, amelynek érleléséhez a borászat Szamorodniját használják fel. A sertésfrikandóból készülő különlegességhez sókeveréket és az említett 2017-es évjáratú Tokaji Szamorodnit is tartalmazó fűszeres pácot használnak.
A termékcsalád limitált ideig lesz elérhető a boltokban március elejétől, még húsvét előtt megjelenik. A Tokaji Gróf Degenfeld Szőlőbirtok bio gazdálkodást folytat, a legkiválóbb minőségű borokat kínálják a fogyasztóknak, így nem volt kérdés a Pápai Hús számára, hogy kivel szeretnének együttműködni. A húsüzem reméli, hogy a prémium sonka elnyeri a vásárlók tetszését és a jövőben akár még több limitált kiadású sonkakülönlegesség készülhet a pápai gyárban.