Hozzávalók:
2 db édesburgonya
2 marék bébi spenót
1 evőkanál vaj
1 gerezd fokhagyma
150 g krémes túró
55 g feta sajt
2-3 evőkanál tejföl
só, bors
Elkészítés:
A burgonyákat alaposan mossuk meg, de nem kell megpucolni. Vágjuk őket hosszában ketté, majd tegyük őket tepsire a vágott felükkel lefelé és előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük. Közben elkészítjük a tölteléket. Ehhez kevés vajon megfonnyasszuk a spenótot és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
A túrót elkeverjük a sajttal és a tejföllel, majd a spenótos keveréket is hozzáadjuk. Ízlés szerint mehet bele kevés só és bors. A megsült burgonyákat megfordítjuk és egy kicsit benyomkodjuk a közepét. Belehalmozzuk a krémet és már lehet is tálalni.