Hozzávalók:
8 db gomba
250 g zsírszegény túró
2-3 gerezd fokhagyma
fél fej lila hagyma
reszelt sajt
só, bors
olívaolaj
friss petrezselyem
Elkészítés:
A gombafejeket tisztítsuk meg, vágjuk ki a belsejüket. Két darabot vágjunk össze apróra és tegyük félre. Egy tepsire tegyük rá a hat darab gombát, szórjuk meg sóval, borssal és locsoljuk meg kevés olívaolajjal. A hagymát és a fokhagymát vágjuk össze apróra, majd egy serpenyőben pirítsuk meg. Adjuk hozzá az összevágott gombát és pároljuk meg.
Amikor már puha a gomba, adjuk hozzá a túrót és keverjük el. Szórjuk bele az apróra vágott petrezselymet és ízlés szerint sóval, borssal szórjuk meg. Amint összeállt a töltelék, töltsük meg a gombafejeket vele és szórjuk meg sajttal.
Végül előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt készre sütjük. Érdemes az utolsó 5 percben grill fokozatra kapcsolni.